Over mij.

Ik ben Mae-Lin en ik ben 9 jaar. Met mijn onderneming Doelknuffel zorg ik ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die een knuffel nodig hebben een knuffel krijgen. De knuffels worden ontworpen door kinderen zoals jij en ik en edereen kan een knuffel geven. Als je een Doelknuffel hebt gegeven, dan kan je ook voor jezelf een Doelknuffel bestellen.

Doe jij mee?!

 De knuffels worden gemaakt door de vrijwilligers, wij kopen de materialen en we geven de opbrengst aan het goede doel.

Doe jij mee?!

De Doelknuffels worden gemaakt door Wereldvrouwen, vrouwen die nieuw zijn in Nederland en op een creatieve manier werken aan hun toekomst. Doelknuffel wil dat ieder kind dat een knuffel nodig heeft een knuffel krijgt.

Heb jij al een knuffel getekend?

Maak een foto van jouw tekening en stuur deze naar ons op. Dan gaan wij kijken of we het kunnen maken en dan sturen wij je een berichtje als jouw knuffel op Doelknuffel staat.

Laat even weten of papa of mama het goed vind dat bij jouw tekening alleen je voornaam komt te staan.

Is het ontwerp van jouw doelknuffel al klaar?

Stuur ons dan een foto van jouw tekening via e-mail: info@doelknuffel.nl
Vergeet niet je knuffel een naam te geven…
En als je het leuk vindt je voornaam en leeftijd, dan zetten wij deze erbij op de website

Ohja.

 Het geld wordt gebruikt voor de materialen waarvan de doelknuffels gemaakt worden, een presentje voor de creatieve makers en de verdere ontwikkeling van Doelknuffel.

Doelknuffel is een organisatie die niet naar winst streeft.

Ohja.

Doelknuffel heeft als enige doel zoveel mogelijk kinderen een doelknuffel te geven. We gaan zuinig met het materiaal om en kunnen altijd mooie materialen gebruiken om de knuffels van te maken. We doen het omdat we het leuk en belangrijk vinden, niet voor de winst.